Guvernul retrage din dezbatere publica proiectul de lege care stabileste taxe mai mari pe masini si locuinte. "Masurile vor fi introduse treptat"

Sursa: Gandul
Marti, 15 Iulie 2014, ora 00:22
94 citiri
Modificarile Codului Fiscal, retrase in acest weekend din dezbatere publica, vor fi prezentate miercuri in Guvern si vor fi implementate treptat, pe masura ce vor fi discutate cu reprezentantii mediului de afaceri si cu ceilalti actori sociali implicati, a lamurit luni premierul Victor Ponta.

Retragerea din dezbatere publica a proiectelor de modificare a Codului Fiscal si a celui de Procedura Fiscala denota o lipsa de raspundere a politicienilor si este o dovada in plus a faptului ca "cei ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.