In mai 2014 vor putea fi depuse primele cereri de proiecte la fondurile UE pentru agricultura pentru 2014-2020, de 19 mld. euro.

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 00:39
116 citiri
Agricultura si-a atins plafonul de crestere extensiva si in urmatorii sapte ani urmeaza sa directioneze cele 8 miliarde de euro din banii europeni pentru proiecte catre sisteme de productie intensiva si in procesare pentru a reduce dependenta de materiile prime si pentru a face fata competitiei de la rafturi cu marfurile din import.

Aceasta a fost principala concluzie a conferintei ZF Agribusiness "Agricultura, in block-start pentru cursa de 8 miliarde de euro a fondurilor UE". La cele 8 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.