Interviu cu ministrul finantelor Eugen Teodorovici: "De ce sa fim noi campioni la austeritate cand altii cheltuiesc si astfel se dezvolta?"

Marti, 21 Iulie 2015, ora 05:46
81 citiri
Reducerile de taxe trebuie sa provoace un soc economiei. Este o filosofie si este o abordare indrazneata, ce nu are de-a face cu calculele strict contabile, sustine ministrul finantelor Eugen Teodorovici, in replica la retrimiterea de catre presedintele Klaus Iohannis a codului fiscal in Parlament pentru reexaminare.
"De ce 1,2% din PIB deficit bugetar in 2016? De ce ne raportam la acest 1,2%? Guvernul nu poate sta in acest deficit. Eu nu spun ca trebuie sa crestem pe datorie, dar trebuie sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Interviu ministrul finantelor Eugen Teodorovici austeritate dezvoltare cod fiscal deficit bugetar