Investitiile franceze in Romania, plus de un miliard de euro in ultimii patru ani, chiar daca relatiile politice sunt la "genunchiul broastei"

Luni, 14 Iulie 2014, ora 01:11
223 citiri
Sunt al patrulea investitor in Romania, cu un stoc al investitiilor de 5,2 mld. euro. Sunt, de asemenea, al patrulea partener comercial al Romaniei - schimburile comerciale fiind permanent in crestere si depasind anul trecut sase miliarde de euro. Detin pozitii-cheie in economia Romaniei - in banci, in industria auto, in telecom sau in comert.

A doua economie a Europei si a cincea a lumii, Franta isi aniverseaza astazi ziua nationala intr-o atmosfera usor sumbra. Anii de criza nu s-au facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.