Ioan Popa, Transavia: Vrem sa facem achizitii. "Nu-mi propun sa cumpar o companie de dimensiunea Transavia, ci o companie mica."

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 05:48
40 citiri
Ioan Popa, presedintele grupului Transavia, cel mai mare business din industria carnii de pui de pe plan local, cu peste 2.000 de angajati, crede ca urmatorii doi ani vor fi "zbuciumati" pentru Romania, insa lucreaza la securizarea businessului si ia in calcul achizitia unei companii mai mici. "Ne dezvoltam in continuare, dar am ajuns la un nivel al businessului in care trebuie sa o luam de la capat astfel incat preocuparea mea este de securizarea afacerii pentru ca nu ma astept ca in urmatorii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.