Israelul a atacat o baza militara iraniana de langa Damasc. Hezbollah, la 4 kilometri de trupele israeliene pe muntele Hermon

Sambata, 02 Decembrie 2017, ora 19:06
39 citiri
Agentia oficiala Sana si televiziunea de stat siriana au anuntat un atac cu rachete al Israelului asupra unei baze militare a regimului Assad.

"Inamicul israelian a tras mai multe rachete in directia unei pozitii militare in provincia Damasc, atacul provocand pagube materiale", au transmis oficioasele regimului, adaugand ca antiaeriana a interceptat "cel putin doua rachete".

Atacul s-a produs asupra bazei de langa orasul Al-Kiswah, la 15 kilometri sud-vest de Damasc. Esinta coincide cu ceea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.