Istoria Americii arata ca suprataxarea importurilor de otel nu-i ajuta pe producatori pe cat se spera si distruge locuri de munca in alte sectoare conexe. Insa prelungeste agonia unei industrii necompetitive si muribunde

Luni, 12 Martie 2018, ora 05:47
43 citiri
Un alt presedinte american a incercat sa ajute muribunda industrie a otelului din America cu suprataxe de import. Economia SUA nu s-a prabusit, iar producatorii de otel au reusit sa creeze mai multe locuri de munca.
Insa, daca ar fi crezute mai multe analize, taxele de import au distrus mai multe locuri de munca in industriile conexe decat au creat in industria otelului, iar partenerii comerciali ai Americii s-au enervat.
Mai grav, in ultimele decenii, avand acces facil la liderii de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.