LIVE VIDEO + FOTO. Peste 300.000 de oameni protesteaza in intreaga tara impotriva Guvernului Grindeanu. 150.000 se manifesta la Bucuresti, in Piata Victoriei, iar peste 50.000 la Cluj. Se scandeaza "Hotii!" sau "PSD, Ciuma rosie!"

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 23:07
89 citiri
UPDATE 22.15 Multimea din Bucuresti s-a marit considerabil, ajungand ca peste 150.000 de oameni sa se manifeste in Piata Victoriei. Pentru prima oara la un protest, in Capitala au fost proiectate mesaje gigant pe cladiri, cu mesaje anti-PSD si impotriva Guvernului Grindeanu.
Si in celelalte orase din Romania se inregistreaza un numar impresionant de persoane. Peste 50.000 de persoane au ocupat Piata Unirii din Cluj, precum si strazile laterale ale pietei. La protestele din Cluj participa si o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.