LOTERIA BONURILOR: Astazi, de la ora 19.30, are loc MAREA EXTRAGERE cu premii de 10 de mii de lei. VEZI lista potentialilor castigatori

Joi, 06 August 2015, ora 14:22
27 citiri
Astazi, incepand de la ora 19.30, va fi organizata etapa finala de selectie a celor 100 de castigatori la extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale din data de 28 iunie a.c., a anuntat Fiscul.

In cadrul primei etape a extragerii ocazionale au fost desemnate ca fiind castigatoare bonurile fiscale emise in data de 23 mai a.c., avand valoarea de 135 lei.

In urma centralizarii bonurilor fiscale castigatoare, in termenul legal de 30 de zile, a rezultat un numar de 508 cereri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.