Marea intrebare a revolutiei fiscale. Ce se va intampla daca scad salariile nete? "Nici nu trebuie sa-i cheme la renegocieri, trebuie sa majoreze direct salariul"

Sursa: Gandul
Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 08:13
48 citiri
Angajatorii care vor scadea salariile nete ale angajatilor incepand cu anul 2018 ca urmare a transferului contributiilor sociale de la angajator la angajat ar putea fi chemati in instanta de catre angajatii care se simt nedreptatiti.
Negocierea salariilor in Romania se face de regula pe nivelul salarial net, insa in contractele de munca se mentioneaza salariul brut.
"Vor fi zeci de mii de procese in instanta in cazul in care angajatorii nu majoreaza salariile brute. Angajatorul nici nu trebuie ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.