Mitul marilor companii cu pierderi din Romania se destrama: Jumatate din profitul firmelor din Romania este realizat de companiile cu peste 500 de salariati

Luni, 15 Februarie 2016, ora 03:48
156 citiri
In anul 2000, companiile cu peste 500 de angajati aveau pierderi atat de mari incat anulau profiturile facute de celelalte categorii de companii. In 2014 situatia s-a schimbat.
Cele 700 de companii din Romania din categoria companiilor foarte mari (cu peste 500 de salariati) au realizat 50% din profitul intregului sistem de companii din Romania in 2014, arata o analiza realizata de prof. dr. Cezar Mereuta, cercetator asociat al Centrului de Macromodelare Economica al Academiei Romane.
"In 2014, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.