Oficial ANAF, despre recuperarea prejudiciilor: Nu o sa scape nimeni fara sa plateasca. Avem insa si confiscari virtuale, se confisca milioane fara a exista"

Sursa: Gandul
Marti, 06 Martie 2018, ora 12:54
26 citiri
Reprezentantul ANAF a punctat, marti, in cadrul unui seminar privind recuperarea prejudiciilor in cazul persoanelor condamnate definitiv, care sunt piedicile pe care institutia le intampina in acest proces de executare, subliniind ca, in final, bunurile vor fi confiscate.
"In cadrul structurii noastre, avem un numar de peste 20.000 de dosare de executare silita, derivate din hotarari judecatoresti, pronuntate in materie penala. Aceste creante provenite din savarsirea de infractiuni au un ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.