Pentru prima data, populatia cu varsta de peste 65 de ani a intrecut-o numeric pe cea cu varsta de sub 14 ani: "Deficitul la bugetul de pensii se adanceste mai repede decat sunt adoptate reformele in sistemul de pensii"

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 05:47
49 citiri
Fiecare guvern a pasat urmatorului "cartoful fierbinte" al pensiilor, amanand promovarea solutiilor alternative: pensiile private, plasamentele in fonduri mutuale sau depozitele la banca.
Institutul National de Statistica (INS) confirma gravitatea unei probleme care se accentueaza pe zi ce trece si nu exista niciun semnal palpabil ca administratia are vreun plan. Populatia imbatraneste rapid, sistemul public de pensii are cheltuieli neacoperite din venituri de 25%, dar planurile care sa ii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: pensii buget deficit populatie sistem