Premierul canadian Justin Trudeau, intrebat daca va reintroduce vizele pentru romani: "Continuam sa discutam cu Guvernul roman pentru a ne asigura ca sistemul nostru functioneaza. Este un lucru pe care il luam in serios"

Vineri, 15 Iunie 2018, ora 10:33
29 citiri
Premierul canadian Trudeau a declarat, fiind intrebat de un parlamentar conservator daca ia in considerare reintroducerea vizelor pentru romani, avand in vedere activitatea criminala a unor grupuri, ca se va asigura ca nimeni nu va abuza de politica abordata de Canada privind imigratia.
Un raport al serviciilor canadiene de informatii, publicat miercuri de agentia Global News, sugereaza o crestere a activitatii grupurilor de crima organizata, formate din romani, care vizeaza Canada.
"Va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.