Principesa Margareta si Principele Radu, la slujba de comemorare a Reginei Ana, la Savarsin: "O iubea lumea de aici, a fost foarte buna"

Duminica, 07 August 2016, ora 16:06
40 citiri
Principesa Margareta si Principele Radu au asistat, duminica, la Biserica Ortodoxa din comuna Savarsin, la o slujba de comemorare a Reginei Ana, alaturi de cateva zeci de persoane, unele venite de la zeci de kilometri departare.
Cateva zeci persoane, unele venite de la zeci de kilometri departare, participa, duminica, in Biserica Ortodoxa din comuna Savarsin, judetul Arad, la prima slujba de comemorare a Reginei Ana desfasurata in tara in prezenta Principesei Mostenitoare Margareta si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.