Rasturnare de situatie in piata muncii: "Creste interesul pentru joburile de la stat, mai sigure si mai bine platite ca in privat"

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 05:45
97 citiri
Salariile mai mari, programul mai relaxat si stabilitatea locului de munca de la stat au condus la o rasturnare a situatiei de pe piata muncii din perspectiva candidatilor, care prefera sa aplice pentru joburile de la stat in detrimentul celor de la privat.
"Asistam in ultimul timp la o crestere a interesului pentru joburile de la stat, mai sigure si mai bine platite ca urmare a ultimelor cresteri salariale, in detrimentul sectorului privat, mai putin sigur si cu castiguri salariale mai mici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.