Ratarea la diferenta de miliarde de lei a tintei de venituri bugetare, consecinta a lipsei de acuratete a prognozelor Finantelor sau a unor jonglerii?

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 05:38
67 citiri
Tapajul pe care noua putere il face legat de ratarea tintei de venituri de catre fostul guvern aduce in prim-plan lipsa de acuratete a proiectiilor folosite la fundamentarea bugetelor. In patru din ultimii zece ani, diferenta dintre tinta de venituri stabilita la aprobarea bugetului si rezultatul final a depasit 9 miliarde de lei. Dupa anul 2016, ultima data s-a intamplat in 2013, cand guvernul Ponta a ratat tinta initiala de venituri cu 9,2 miliarde de lei (dupa doua rectificari suma s-a redus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.