Romania poate intoarce in avantajul sau instabilitatea regionala prin integrarea Republicii Moldova. Primul pas - leul romanesc cu putere de circulatie peste Prut

Joi, 31 Iulie 2014, ora 05:40
103 citiri
Datele arata ca situatia din Ucraina devine din ce in ce mai tensionata si nu se intrevede deocamdata nicio cale de iesire.

Mesajele din mass-media occidentale pun presiune. Liderii de opinie cer sanctiuni economice dure de la politicieni. Uniunea Europeana va anunta astazi in detaliu lista de masuri.

"Daca in locul cetatenilor europeni ar fi fost cetateni americani (in avionul doborat - n.red.), Casa Alba ar fi fost sub o imensa presiune si ar fi fost luata serios in considerare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.