Semnalul de alarma de la Bruxelles nu sperie guvernul de la Bucuresti. Premierul, despre deficit: "Eurostatul a spus ca este 3,2%. Am inteles, si?"

Sursa: Gandul
Luni, 24 Iulie 2017, ora 12:25
45 citiri
Optimismul lui Tudose este explicat chiar de el care sustine ca de acum incep "sa se miste proiectele, incep sa intre bani in economie".
"Intotdeauna primul semestru este mai prost decat ultimul. Incepe cu iarna ca nu se misca nimic. 3,2% de pe primul semestru, cel mai prost, este pana la urma o dovada a gandirii pozitive pe care o avem si a angajamentului de a nu sari de 3%, eu spun ca va fi chiar sub 3%. Ca sunt pe piata romaneasca tot felul de voci, in ghilimele... Eurostatul a spus ca este ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.