Taximetristii sunt nemultumiti de panourile publicitare care promoveaza serviciul Uber in Aeroportul Otopeni. Ei ameninta ca se vor retrage, daca reclama nu va fi eliminata. Reactia Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 13:08
19 citiri
UPDATE 12.16: Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a precizat, marti, ca nu are nicio relatie contractuala cu Uber, iar spatiul de reclama este contractat de o agentie media, potrivit Agerpres.De asemenea, CNAB atrage atentia supra faptului ca autoturismele Uber nu au acces in zona de preluare a pasagerilor, rezervata exclusiv taxiurilor autorizate, iar accesul taxiurilor autorizate la aeroportul Henri Coanda, pentru preluarea pasagerilor, este gratuit.
Referitor la afirmatia COTAR potrivit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.