Topul celor mai mari 10 companii intrate in insolventa in ultimii cinci ani. Aproape 5.000 de locuri de munca au disparut din economie

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 10:32
118 citiri
Aceste companii au avut afaceri cumulate de 8,5 miliarde de lei, respectiv 10% din tot businessul in insolventa, si 12.600 de salariati in anul de dinaintea intrarii in incapacitate de plata.
Topul celor mai mari zece companii intrate in insolventa in perioada 2011-2015 este condus de producatorul de energie Hidroelectrica, urmat de grupul industrial Roment si de combinatul chimic Oltchim.
Dintre cele zece companii aflate in clasament, trei sunt deja in faliment, iar una este radiata, astfel ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.