Un manager privat acuza: Este tragic ce se intampla, sunt interese politice mari. "Am inceput sa imi aduc aminte de ce am plecat din tara in 1992"

Marti, 03 Iunie 2014, ora 05:43
175 citiri
Radu Merica, fost presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Henri Coanda, schimbat fara nicio explicatie, spune ca programul "manager privat la stat" este un esec din cauza abuzurilor Ministerului Transporturilor.

Ceea ce trebuia sa eficientizeze companiile de stat, proiectul "CEO privat la stat", s-a dovedit a fi doar un instrument de exercitare a fortei politice in cadrul unor companii precum Tarom sau Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti (CNAB), unde au fost recent ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.