Valeria Racila van Groningen, fosta canotoare olimpica a Romaniei: "La noi nu este o cultura a sportului de masa. Vrem performanta, dar sportivii trebuie sa improvizeze pentru a se antrena"

Sambata, 16 Iunie 2018, ora 05:45
24 citiri
a(Trade Mark) Lipsa de atentie in ceea ce priveste sportul si miscarea se vede si in starea de sanatate a romanilor, incepand de la gradul ridicat de obezitate in randul copiilor si pana la incidenta mare a bolilor cardiovasculare. Solutiile pentru aceste probleme vin din exemplul pe care tanara generatie il poate lua din familie, dar si de la sportivii care fac performanta, sustine Valeria Racila van Groningen, olimpica la canotaj si directoarea Maratonului International Bucuresti.
"La noi nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.