VIDEO ZF LIVE. Florin Pantelimon, proprietar Rubin2000: Bunica mea, proprietar de magazin inainte de razboi, m-a invatat ca "incepi afacerile cu retail, apoi distributie, apoi iti faci banca"

Sambata, 23 Septembrie 2017, ora 05:48
49 citiri
Florin Pantelimon, proprietarul firmei Rubin2000, provine dintr-o familie de mici antreprenori implicati in afaceri inca din perioada interbelica, businessul actual concentrandu-se pe distributia brandului de stampile Trodat, dar si de accesorii specifice si echipamente de gravura ale unuia dintre liderii mondiali in domeniu, compania austriaca Trotec, parte a Trodat Trotec Group. Firma Rubin2000 este o afacere de familie pornita in 1990, cand familia Pantelimon a inceput sa vanda bijuterii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.