ZF antreprenorii Romaniei. Antreprenorii din Moldova: Noi cautam solutii de finantare, piete unde sa ne vindem produsele, iar guvernantii mai rau ne incurca!

Vineri, 13 Mai 2016, ora 05:37
42 citiri
"Investitorii straini tranziteaza Romania, in timp ce noi, antreprenorii, lasam ceva in urma. Maine, daca vor gasi Republica Moldova mai atractiva, pleaca. Noi construim pentru urmatoarele generatii."
Antreprenorii din Iasi, Bacau, Botosani, Suceava, Vaslui si Neamt spun ca se confrunta cu un dezinteres total din partea autoritatilor centrale si locale in sprijinirea afacerilor romanesti.
"Cu oamenii din Moldova am reusit sa inovez in domeniul mondial al scaunelor pentru copii, iar primarul din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.