A murit actrita Barbara Tarbuck. A devenit celebra pentru rolurile din "Charlie's Angels", "M.A.S.H" , "Dexter" si "Star Trek"

Sursa: Libertatea
Vineri, 30 Decembrie 2016, ora 07:36
193 citiri
Barbara Tarbuck, o actrita ce a jucat in seriale si filme de succes, a murit la varsta de 74 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. Vestea trista a fost data chiar de fiica acesteia, producatoarea de filme Jennier Lane Connolly. Aceasta a marturisit ca mama ei suferea de boala Creutzfeldt-Jakob, o afectiune degenerativa si rara a creierului. Barbara s-a stins din viata in casa ei din Los Angeles. Barbara Tarbuck, the actress who played Mother Superior Claudia in AHS Asylum, has passed away at age ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.