A provocat un scandal international! Delia, lovita de unde se astepta mai putin! S-a intamplat dupa ce si-a lansat ultima piesa!

Sursa: Cancan
Joi, 12 Martie 2015, ora 16:23
83 citiri
Delia este implicata intr-un nou scandal, fara voia ei. Artista e acuzata ca ultimul sau hit, "Inimi desenate", este un plagiat, iar cea care sustine ca i-a fost furata piesa este o cantareata celebra din Germania, hotarata sa-si faca dreptate.

Cu o cariera de peste 15 ani in muzica, Delia Matache este considerata una dintre cele mai bune voci din Romania. De-a lungul timpului, blondina a scos hituri pe banda rulanta, iar fiecare melodie in parte s-a bucurat de un real succes. Asa cum era de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.