A slabit 50 kg si a prins curaj! Cum arata Rita Muresan intr-o rochie transparenta, cu sanii si lenjeria intima la vedere!

Sursa: Cancan
Vineri, 13 Iunie 2014, ora 00:37
165 citiri
Dupa o perioada in care luase grav in greutate, Rita Muresan are o revenire spectaculoasa. Cu mai bine de 40 kg in minus, dar si cu o dorinta apriga de a reveni la masurile de model, vedeta a prins curaj sa imbrace rochii transparente si decoltate.

Rita Muresan isi revine spectaculos dupa perioada in care formele ei erau asemanatoare cu cele ale fetelor din tablourile lui Rubens. Ba, mai mult, se pare ca designerul continua sa slabeasca pe zi ce trece, fiind intr-o forma atat fizica, cat si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: vedeta Rita Muresan dieta Rita Muresan