A vrut sa se pozeze alaturi de fiica ei, dar a facut o gafa monumentala! Vezi in ce hal isi tortureaza Beyonce de Romania fiica!

Sursa: Cancan
Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 14:36
79 citiri
Astazi, Beyonce de Romania a vrut sa arate fanilor sai ca este nedespartita de fiica ei, insa, asa ca a postat o poza pe contul sau de facebook. Nu si-a dat insa seama ca a facut o gafa monumentala si ca Guta ar putea profita de situatie.

Au trecut trei luni de cand Beyonce de Romania isi creste singura fiica. Insa, nu se plange de acest lucru si incearca sa petreaca mult timp alaturi de micuta in varsta de zece luni. Pentru a demonstra cat de ingrijita este Anais, Madalina s-a pozat alaturi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.