Adevarul care o va sfasia pe Oana. Ce se intampla acum cu sufletul nelinistit al Marioarei Zavoranu: "Am vazut diavolul langa ea!"

Sursa: Cancan
Luni, 27 Aprilie 2015, ora 05:34
190 citiri
Scandalul din jurul inmormantarii Marioarei Zavoranu nu s-a terminat nici pana in ziua de azi si sunt sanse mari sa nu se termine nici in viitorul apropiat. Sufletul ei nu are parte de liniste.
Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu a cunoscut-o pe Oana Zavoranu intr-o emisiune TV si a avut in jurul ei o energie negativa foarte puternica.
"Era o entitate foarte mare si neagra. De fapt, diavolii nu sunt cum ne imaginam noi. Sunt energii inchise la culoare, care sunt mai mari sau mai mici. Energia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: oana zavoranu mama marioara zavoranu spital marioara zavoranu parapsiholog a murit marioara zavoranu cimitir marioara zavoranu