Adevarul despre Iulia, amanta lui Cristian Sabbagh! Barbatul pe care l-a parasit pentru realizatorul TV face dezvaluiri-soc!

Sursa: Cancan
Miercuri, 27 August 2014, ora 05:40
217 citiri
Tanarul inselat de iubita sa, Iulia, care a devenit, peste noapte, amanta realizatorului TV Christian Sabbagh, face dezvaluiri cutremuratoare.

Alexander nu vrea nici bani, dar nici sa castige faima de pe urma acestui scandal, ci isi doreste un singur lucru: sa stie de ce a fost parasit de femeia cu care voia sa-si intemeieze o familie.

Alexander are inima zdrobitaAlexander Dogan, un roman stabilit de mai bine de cinci ani in Spania, credea ca traieste o poveste de dragoste cum multi si-ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.