Adio, dar raman cu tine! In pragul divortului de Maria Marinescu, Frank Colin se destainuie: "Am sa o iubesc toata viata.."

Sursa: Cancan
Miercuri, 05 Martie 2014, ora 05:58
145 citiri
Incarcerat de 11 luni intr-un penitenciar din Franta, Frank Colin a acceptat sa isi deschida sufletul, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro. Sotul Mariei Marinescu a vorbit despre motivele pentru care divorteaza, dar si despre despre viata din inchisoare.

A luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anuntat ca se marita cu un om de afaceri francez, Frank Colin. In 2009, Maria Marinescu si alesul inimii ei au facut o nunta ca in povesti in Franta, la care au participat cateva sute de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.