Ajutor nesperat pentru Beyonce de Romania! Guta nu i-a dat niciun ban, dar altcineva i-a sarit in ajutor: "E mereu alaturi de ea"

Sursa: Cancan
Joi, 30 Aprilie 2015, ora 16:15
56 citiri
Nicolae Guta este in plin proces cu Beyonce, femeia care i-a adus pe lume cel de-al 10-lea mostenitor. Manelista vrea ca cel mai celebru tata sa fie decazut din drepturile parintesti.

Viata lui Nicolae Guta nu este tocmai una linistita. Cel mai prolific tata din showbiz este tarat prin procese si cel mai probabil va fi nevoit sa umble la borseta cu bani. Cantaretul este acuzat de fosta sa iubita ca nu s-a implicat deloc in cresterea fetitei sale. Anais are tot ce ii trebuie doar pentru ca nasa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.