Am aflat de ce se bat Beyonce de Romania si Narcisa pe Nicolae Guta! Vezi aici suma fabuloasa pe care o castiga lunar manelistul!

Sursa: Cancan
Joi, 26 Februarie 2015, ora 18:14
90 citiri
Nicolae Guta are lipici la femei mai ceva ca ursul la miere, iar motivul pentru care doamnele sunt innebunite dupa manelist au fost mereu un mister. Ei bine, noi am aflat motivul si totul are legatura cu banii pe care solistul ii face lunar.

Nicolae Guta este, fara doar si poate, unul dintre cei mai disputati barbati. Femeile se bat pentru el, la propriu, desi nu este tocmai un Fat Frumos calare pe un cal alb. Ei bine, se pare ca motivul pentru care doamnele sunt lesinat dupa manelist are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.