Ancheta CANCAN.ro de la Spitalul Fundeni provoaca si prima reactie oficiala. A crescut numarul mortilor suspecte! "De fapt, nu sunt 4, ci..."

Sursa: Cancan
Sambata, 25 Martie 2017, ora 05:41
19 citiri
CANCAN.RO revine astazi cu noi informatii-bomba despre acest caz. Razvan, ginerele pacientului Liviu Ion Costea, care a decedat dupa un transplant de ficat, sustine ca o alta persoana a murit ieri in Spitalul Fundeni din cauza bacteriilor. "Ieri a murit cineva, in jur de 40 de ani", a declarat Razvan pentru CANCAN.RO. Legat de socrul sau, barbatul spune ca este decis sa dea in judecata Spitalul Fundeni. "Ii dau in judecata. Rudele celorlalti pacienti care au murit din cauza bacteriilor sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.