"Asta e vara mea, fara rochita, fara sanda!" Obiectivul aparatului a facut fata cu greu cand a imortalizat-o pe Ruby dezbracata!

Sursa: Cancan
Joi, 14 August 2014, ora 00:47
76 citiri
HOT HOT HOT! Ruby a incins imaginatia barbatilor! Pentru a scapa de canicula, cantareata s-a retras la piscina, iar domnii au fost la un pas de infarct! Cu totii ar fi vrut sa stinga lumina si sa ramana singuri cu ea!
Ruby este, cu siguranta, o artista foarte bine cotata pe piata muzicala din Romania. Bruneta ne-a obisnuit cu aparitiile sale sexy, insa parca niciodata n-a aratat la fel de bine ca acum. Ieri dupa-amiaza, pe o canicula greu de suportat, paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Ruby sexy Ruby piscina