Atentie! Informatii cu un puternic impact emotional. Conducerea institutului medical a amanat suspect atribuirea serviciilor de curatenie. Crime cu premeditare la Fundeni din cauza unei licitatii cu cantec!

Sursa: Cancan
Joi, 15 Februarie 2018, ora 05:40
52 citiri
De doi ani de zile, conducerea Spitalului Fundeni ar sprijini, in ciuda incalcarii legii, o firma care efectueaza serviciile de curatenie in spital, chiar daca nu respecta obligatiile stipulate in caietul de sarcini pentru a participa la licitatiile ce vizeaza respectivele servicii de curatenie. In Spitalul Fundeni este in prezent mizerie, asa cum se vede cu ochiul liber in imaginile pe care vi le oferim, in exclusivitate, deoarece serviciile de curatenie nu sunt asigurate cum ar trebui.
In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.