BORCEA i-a cerut sa "rupa" mariajul, iar ALINA i-a raspuns printr-un SMS trimis la inchisoare! "Daca vrei SA DIVORTAM, atunci trebuie sa..."

Sursa: Cancan
Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 06:11
40 citiri
Viata lui Cristi Borcea ar putea ajunge foarte usor o carte de film. Acesta a ajuns dintr-un baiat de cartier, intr-un milionar in euro, si-a lasat sotia pentru amanta, iar dupa ce s-a insurat cu amanta, a decis sa divorteze de ea pentru alta femeie. Omul de afaceri a facut copii cu patru femei, a intrat la inchisoare, iar acum se pregateste sa devina tata pentru a saptea oara.

In luna februarie a acestui an, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, confirmand, astfel, ceea ce se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.