Ce face jungla din om!? Traistariu e distrus. Nu mai poate sa manance si a slabit in zece zile mai mult decat ar fi crezut!

Sursa: Cancan
Duminica, 01 Martie 2015, ora 16:37
55 citiri
Mihai Traistariu si-a incercat norocul in jungla din Africa de Sud, in emisiunea care a rupt in doua audientele: "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

A mancat viermi si a suferit alaturi de restul concurentilor in momentele cand nu aveau acele "stelute", pe care sa le transforme in portii de mancare. Mihai Traistariu a strigat "Sunt celebru, scoate-ma aici", dupa 10 zile si s-a intors acasa. Pe langa conditiile grele pe care le-a avut de indurat, Traistariu s-a mai si certat cu restul colegilor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.