Chinurile si traumele nu inseamna nimic pentru ea! Uite ce face Patruleasa ca sa ramana gravida iar, dupa ce a pierdut o sarcina!

Sursa: Cancan
Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 00:10
111 citiri
Au trecut trei luni de cand Simona Patruleasa a pierdut o sarcina, insa nu vrea sa renunte nici in ruptul capului la visul sau de a deveni iar mamica. De aceea, stirista este dispusa sa mai incerce o perioada, apoi ar putea apela la fertilizare in vitro.

Are o fiica in varsta de trei ani si jumatate, insa isi doreste enorm sa dea nastere inca unui copil. Minunea a fost la un pas sa se infaptuiasca in luna iunie, atunci cand Simona Patruleasa a aflat ca este insarcinata. Stirista si sotul ei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.