Corina Enache vorbeste despre cosmarul fiicei ei: "Diana merge la psiholog, nu poate nici azi sa faca dus singura si..."

Sursa: Cancan
Vineri, 25 Iulie 2014, ora 05:48
107 citiri
Numai in pielea unui parinte sa nu fii atunci cand afli ca fiica ta a fost injughiata! Diana Enache a vazut moartea cu ochii la inceputul lunii, iar cosmarul continua si acum, tanara luptandu-se, inca, atat cu ranile fizice, cat si cu cele emotionale.
Ca o adevarata eroina! Asa s-a luptat Diana Enache, pentru propria viata, in noaptea in care paznicul blocului in care locuieste tatal ei a injunghiat-o, in incercarea de a o viola. La numai 17 ani, tanara s-a luptat parte-n parte cu agresorul, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.