Cum a sunat primul apel la 112 in care a fost anuntata crima de la Dristor 1! Seful Politiei Capitalei a dezvaluit personal

Sursa: Cancan
Joi, 14 Decembrie 2017, ora 18:20
20 citiri
Seful Politiei a anuntat, joi, ca primul apel primit la 112 in care era anuntat incidentul de la statia de metrou Dristor 1 s-a spus ca ar fi vorba despre un copil, care ar fi cazut in fata metroului.

"Un copil a cazut in fata metroului. Asa am fost anuntati la primul apel la 112", a declarat seful Politiei in cadrul conferintei de presa.

Chestorul de Politie Nicu Dragos a explicat ce s-a intamplat marti seara si a incercat sa dea lamuriri despre incidentul care a avut loc la Costin Georgian, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.