Cum arata Tudor Chirila, la 2 saptamani dupa ce doctorii i-au dat cea mai proasta veste! Juratul de la Vocea Romaniei urmeaza sa..

Sursa: Cancan
Joi, 23 Aprilie 2015, ora 05:39
114 citiri
Tudor Chirila a avut parte de cateva saptamani de cosmar. Fortat in luna martie sa ia o pauza vocala, antrenorul de la Vocea Romaniei a primit cateva zile mai tarziu o veste care avea sa-l sperie putin.
Actorul avea probleme cu vocea, iar doctorii l-au sfatuit sa renunte la spectacolele de la Teatrul de Comedie si concertele pe care le avea programate si sa efectueze un set complet de analize. Dupa ce s-a internat in spital pentru a-si rezolva problemele, cantaretul a primit cea mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: tudor chirila operat tudor chirila operatie probleme coardele vocale tudor chirila pauza vocala