Cum l-a fermecat "Regina de la Madrid" pe nemilosul Hanea! Fabuloasa poveste de dragoste dintre "Bonnie si Clyde ai Romaniei"

Sursa: Cancan
Duminica, 28 August 2016, ora 00:08
24 citiri
Cu ani in urma, sibianul Dorel Hanea a parasit Romania cu destinatia Spania, unde avea de gand sa duca o viata de gangster. Incercarea acestuia s-a dovedit a fi o reusita, in conditiile in care, in cativa ani a reusit sa-si consolideze pozitia in raport cu restul infractorilor romani de acolo si sa-si puna pe picioare proprie grupare, specializata, in special, in infractiuni de proxenetism.

Cu toate acestea, Hanea si oamenii sai nu s-au dat niciodata in laturi nici de la alte infractiuni. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.