Declaratii exclusive. Miron Cozma socheaza. La ce torturi va fi supus politistul pedofil in penitenciar: "Il vor viola cu coada de matura si..."

Sursa: Cancan
Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 05:44
40 citiri
Eugen Stan, agentul care a agresat sexual doi copii, in lift, in cartierul Ghencea, a fost ridicat luni dimineata de politisti chiar de la sediul Brigazii Rutiere, unde era angajat. Cateva ore mai tarziu, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore, iar, marti, a fost arestat pentru 30 de zile. Daca va fi gasit vinovat, pedofilul risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la zece ani, mai ales ca nu s-ar afla la prima abatere. (VEZI AICI: EXCLUSIV Descoperire socanta in locuinta agentului de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.