Declinul negru al primului castigator de la "Romanii au talent"! Cum a pierdut Tutu 120.000 de euro: "M-am intors la Focsani"

Sursa: Cancan
Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 13:02
48 citiri
La inceputul anului 2011, Adrian Tutu devenea primul castigator de la "Romanii au Talent", imbogatindu-se, peste noapte, cu 120.000 de euro. Dupa trei ani, insa, solistul s-a trezit cu mainile goale, fiind nevoit sa se intoarca in orasul natal.

Adrian Tutu castiga in 2011 nu doar locul I la emisiunea-concurs "Romanii au talent", ci si suma de 120.000 de euro, bani pe care a preferat sa-i investeasca in cariera lui. Din pacate, tanarul nu a stiut sa-si administreze cum trebuie resursele si, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.