Dragoste si sex de la prima intalnire, pe ritmuri de manele! Cum a ajuns de fapt Beyonce sa ii nasca un copil lui Nicolae Guta!

Sursa: Cancan
Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 17:46
163 citiri
Nicolae Guta si Beyonce de Romania se iubesc de aproape doi ani dar, pana acum, nimeni nu a stiut cum a inceput povestea lor de dragoste. Ei bine, noi am aflat, iar povestea e una savuroasa, desprinsa parca dintr-o teelnovela.

De aproape doi ani, manelistul Nicolae Guta este indragostit lulea de Beyonce de Romania, insa ambii au pastrat secretul in legatura cu felul in care a intrat blonda in viata lui. Ei bine, noi am aflat ca idila lor a inceput la un concert al lui Guta, dintr-un club ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.