Drama din familia regala le-a reunit pe Principese, iar noi avem imaginile! Fiica renegata a Regelui Mihai I a gasit iertarea surorilor la capataiul Majestatii Sale!

Sursa: Cancan
Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:47
40 citiri
Irina este cea de-a treia fiica a Regelui Mihai I si a Reginei Ana. In 2013, a fost arestata alaturi de sotul ei, John Wesley Walker, dupa ce autoritatile au descoperit ca au organizat cel putin 10 lupte de cocosi intr-o magazie aflata pe o proprietate din SUA. La scurt timp, a fost renegata de familia regala, iar Majestatea Sa i-a retras drepturile succesorale la tronul Romania si titulatura oficiala. (VEZI AICI: Regele Mihai I s-a intors acasa! Romania isi plange ultimul suveran)
Intre timp, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.