Dupa 7 ani de "Boeing Boeing", Monica Davidescu si Aurelian Temisan au fost scosi din distributie si din alte spectacole. "Decizia a fost sa inceteze colaborarea cu noi. Fara un motiv cert"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 14 August 2019, ora 11:34
58 citiri
Libertatea: Dupa 7 ani in care ati jucat in spectacolul "Boeing Boeing", tu si Aurelian va despartiti de niste roluri foarte dragi. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? "Divortul" a fost de comun acord?
Monica Davidescu: "Boeing Boeing" a fost o piesa aleasa de producatorul spaniol al spectacolului "Chicago", Raul Berge, special pentru mine si Aurelian. M-a rugat sa ii aduc un regizor roman pentru ca, la acea perioada, Ricard Reguant, regizorul cu care lucra el, era ocupat. Eu l-am propus pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.