Dupa un an de relatie, iubitul SIMONEI TRASCA i-a facut o declaratie de iubire... scarboasa! "E asa de puternic focul intre noi, ca si daca..."

Sursa: Cancan
Joi, 25 August 2016, ora 10:16
48 citiri
Desi are un fiu cu fostul sot, un libanez care a abuzat-o pe durata casniciei, iar in buletin nu mai este deloc o tinerica, trupul Simonei innebuneste in continuare barbatii, mai ales dupa "ajustarile" facute la estetician. Insa, blondina este luata (din nou!), de acelasi barbat! Desi relatia dintre Simona si Vassy Borneu, tinerelul din Paris, cel care a cerut-o de sotie fix de ziua ei, parea sa fie incheiata definitiv, dupa ce blondina a rupt logodna cu el si l-a "defiintat" intr-o serie de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.